De digitale transformatie doen we samen! Praktijkvoorbeelden toegelicht vanuit het fieldlab de Digitale Overheid in Transitie

Een samenwerkende overheid in een digitaal getransformeerde werkelijkheid? Wat is er voor nodig om als overheid relevant te zijn in deze digitaal disruptieve tijd? Hoe organiseren we in een snel digitaliserende wereld onze dienstverlening en hoe pakken we maatschappelijke vraagstukken aan? Vraagstukken als de bescherming van publieke waarden en veiligheid maar ook inclusieve dienstverlening. Juist nu tijdens de coronacrisis blijkt hoe belangrijk het is dat iedereen digitaal mee kan blijven doen. Complexe maatschappelijke opgaven die vragen om een gemeenschappelijke aanpak. Maar hoe dan?

Daar kan je lang en breed over denken. Maar je kan je kan er ook mee aan de slag gaan en al doende leren. Dat is wat gebeurt tijdens het Fieldlab Digitale Overheid in Transitie. Vertegenwoordigers van overheid (rijk, gemeenten, provincies en uitvoeringsorganisaties), bedrijfsleven en wetenschap werken aan verbeteringen voor de digitale overheid. Tijdens deze sessie nemen je mee in de aanpak, concrete voorbeelden met bijbehorende resultaten.

Dit is een verdiepende sessie n.a.v. sessie in het plenaire programma op dinsdag 9 februari, 14.00 uur: De digitale transformatie doen we samen!

* Op dit beeldmateriaal rust copyright. Het is dus niet toegestaan om deze beelden zonder toestemming te hergebruiken. Kijk voor meer informatie op onze pagina Copyright.

De digitale transformatie doen we samen! Praktijkvoorbeelden toegelicht vanuit het fieldlab de Digitale Overheid in Transitie