Talkshow ‘Grenzeloos Europa’

Digitale overheidsdienstverlening in een Europa zonder grenzen, daarover gaat het gesprek in de talkshow Grenzeloos Europa. Als burger of ondernemer zaken regelen in een andere Europese lidstaat kan straks nóg gemakkelijker, want samen met uitvoeringsorganisaties en medeoverheden werkt het ministerie van BZK aan de implementatie van de Single Digital Gateway-verordening; de verordening die ervoor zorgt dat er één digitale Europese toegangspoort voor overheidsdienstverlening ontstaat: YourEurope. Tijdens een interactieve talkshow praten gerenommeerde gasten over het belang van de digitale interne markt en digitale overheidsdienstverlening die daarop aansluit en dus niet stopt bij de landsgrenzen tussen Europese lidstaten.
Deze talkshow wordt niet alleen uitgezonden tijdens de Conferentie Nederland Digitaal op 8 februari, maar is gelijktijdig ook onderdeel van de 'Digital Roadshow' van de Europese Commissie in het kader van het lanceren van YourEurope; de ‘Single Digital Gateway’.

* Op dit beeldmateriaal rust copyright. Het is dus niet toegestaan om deze beelden zonder toestemming te hergebruiken. Kijk voor meer informatie op onze pagina Copyright.

Talkshow ‘Grenzeloos Europa’