D. (Dianda) Veldman

D. (Dianda) Veldman

Functie
directeur-bestuurder van Patiëntenfederatie Nederland
Werkt bij
Patiëntenfederatie Nederland

Dianda Veldman is sinds september 2015 directeur-bestuurder van Patiëntenfederatie Nederland. Sinds 2001 werkt Dianda in directiefuncties in de not-for-profit sector. Eerst als commercieel directeur bij Vereniging Eigen Huis en vanaf 2007 als directeur/bestuurder bij Stichting Rutgers, kenniscentrum seksualiteit in Nederland en ontwikkelingslanden. Dianda studeerde Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een post master in bedrijfskunde en marketing.

Sessie

Titel
Thuisarts.nl: de digitale dokter voor iedereen

Goede digitale ondersteuning van zelfzorg is de basis; het huisartsconsult is ervoor als persoonlijke aandacht belangrijk is.

Presentatie

Titel
Dialoog over Thuisarts.nl en AI

Abstract presentatie
Het NHG presenteert haar visie op de doorontwikkeling van Thuisarts.nl en wil met een aantal partijen de mogelijkheden voor de toekomst verkennen. De sessie wordt begeleid door Dianda Veldman van de Patiëntenfederatie. Niels Chavannes van het NeLL zal een aantal ontwikkelingen in de zorg schetsen en ingaan op de meerwaarde van data en techniek. Daarna gaan de aanwezigen in gesprek met het NHG over de mogelijkheden van Thuisarts.nl.