Contact

Wilt u meer informatie over Nederland Digitaal, stuurt u dan een mail naar info@nederlanddigitaal.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden, waarna het vernietigd wordt. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld. Wij beantwoorden uw verzoek zo snel mogelijk.

Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Contactformulier Nederland Digitaal

* verplichte velden

Vul hier uw vraag of reactie in.

Contactformulier Nederland Digitaal

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Nederland Digitaal gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Uw gegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. We bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Nederland Digitaal gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw vraag te beantwoorden of reactie te kunnen behandelen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Nederland Digitaal gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Alleen onze eigen medewerkers beantwoorden uw vraag of reactie. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Nederland Digitaal bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *