AI in mobiliteit: wat komt er op ons af?

Praktische informatie

Datum: Donderdag 21 maart

Tijd: 14.15 - 15.05 uur

Zaal: Jeanne Roos (niet rolstoeltoegankelijk)

Thema: AI in NL

Inhoud

Hoe passen we Artificial Intelligence toe om files te voorspellen, ongelukken te voorkomen en infrastructuur te digitaliseren? In deze workshop leer je hoe deep learning en het internet of things al jaren worden ingezet om de Nederlandse infrastructuur te laten presteren op topniveau. Ervaar wat al kan, en denk mee hoe we dat in jouw werkproces ingepast kan worden. Stijn van Balen van het Rijkswaterstaat Datalab neemt je mee in de digitale mogelijkheden die hij in de praktijk brengt om veiliger, vlotter en goedkoper het verkeer te managen en infrastructuur te beheren.

Informatie is de enige grondstof die groeit als je het deelt.

Spreker(s)

Samenwerkende partners

  • CIO Platform Nederland
  • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat