Minister-president, bewindspersonen en bedrijfsleven bij conferentie Nederland Digitaal

Op uitnodiging van staatssecretarissen Keijzer (EZK), Knops (BZK) en minister Grapperhaus (JenV) is minister-president Rutte aanwezig tijdens de vierdaagse conferentie Nederland Digitaal. Ook komen vooraanstaande namen uit het bedrijfsleven naar Hilversum zoals de Amerikaan Hal Varian (chef econoom/strateeg Google). Het evenement wordt afgesloten met een plenaire sessie en slotverklaring waarin bewindspersonen, kennisinstellingen en bedrijfsleven afspraken over digitalisering bekend maken.

Pers

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom om bij de conferentie Nederland Digitaal aanwezig te zijn en kunnen zich aanmelden via het formulier op deze website.

Kijk hier voor de volledige persuitnodiging.