De Nationale AI Cursus biedt speciaal programma voor onderwijspersoneel

De ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie (AI) gaan razendsnel, ook in het onderwijs. Om docenten en ander onderwijspersoneel beter inzicht te geven over de mogelijkheid van AI in het onderwijs heeft de Nederland AI Coalitie nu een AI-cursus specifiek voor het onderwijs ontwikkeld.

Promotie afbeelding cursus AI voor onderwijs

Zowel docenten als leerlingen krijgen steeds vaker te maken met AI. Dit zowel in het dagelijks leven als in het onderwijs. De AI-cursus voor Onderwijs is ontworpen om deelnemers een beter beeld te geven van wat AI daadwerkelijk is en wat de mogelijkheden en valkuilen zijn van deze technologie. Op deze manier kunnen docenten meepraten over de toekomst van hun vakgebied, met een betere grip op deze nieuwe technologie.

De AI-cursus voor Onderwijs is gratis te volgen op de website van De Nationale AI-Cursus. Deze website biedt ook vergelijkbare cursussen voor andere vakgebieden.