ONE Conference is dé cybersecurity conferentie van Europa, ook voor ondernemers

In een steeds verder digitaliserende samenleving ontkomt men niet aan het onderwerp cybersecurity. Het waken voor de eigen veiligheid online is ook voor ondernemers zeer belangrijk. Voor mensen met interesse in cybersecurity wordt op 18 en 19 oktober in het World Forum The Hague de ONE Conference gehouden.

Nieuwsafbeelding ONE Conference

De ONE Conference is dé conferentie omtrent Cybersecurity in Europa. Bezoekers kunnen deelnemen aan panels, workshops en lezingen. Daarnaast is er dit jaar een Innovatie Expo, opgezet door dcypher.

Interessant voor ondernemers tijdens de eerste dag zijn onder andere een panel over herstel na een ransomware-aanval, het personeelstekort binnen cybersecurity en nieuwe benaderingen om personeel meer bewust te maken van best practices omtrent cybersecurity.

De tweede dag biedt onder andere panels over de mentale impact van ransomware aanvallen, het bepalen van risicofactoren voor ransomware-aanvallen en de manier waarop criminelen de hoogte van het losgeld van een ransomware-aanval bepalen.

Deelname aan de One Conference is op uitnodiging. Deze uitnodiging is via de site van de One Conference aan te vragen.