Avondcongres OUT OF BUSINESS II biedt nieuwe inzichten in cybercriminalitiet

Het is de angst van elke ondernemer. Een moment van onoplettendheid, en opeens liggen alle systemen plat. En dan is het wachten op het bericht van de gijzelnemer. Maar ransomware is niet het enige digitale gevaar voor uw bedrijf. Voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, wordt op 22 september in IJmuiden het avondcongres OUT OF BUSINESS II gehouden.

Afbeelding promotie congres OUT OF BUISNESS
Beeld: ©RPC

Het congres is een project van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Nederland (RPC). Het biedt indrukwekkende, pragmatische en toekomstgerichte informatie over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Op het programma staan niet alleen lezingen, maar ook theater, talkshows en netwerkmomenten.

Niet alleen de technische kant van cybercriminaliteit komt aan bod. Gedragsbioloog Patrick van Veen spreekt over de menselijke factor in cybersecurity. Ook voor cryptovaluta is ruimte. Dit onderwerp wordt besproken door Benjamin Korper van Korper ICT. De inzet van het evenement is om op een toegankelijke en luchtige manier in beeld te brengen hoe de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit verhoogd kan worden.

Het OUT OF BUSINESS II congres vindt plaats op 22 september in het Maritieme Academie / Nova College Scheepvaart IJmuiden. Deelname is gratis. Wel moeten toegangskaarten gereserveerd worden op de aanmeldpagina.