FHI organiseert voor derde keer Industrial Cyber Security evenement

Cybersecurity is niet alleen van belang voor de dienstensector. Ook voor de industrie wordt het gevaar voor een cyber-aanval steeds groter. Daarom organiseert het FHI, de Federatie van technologiebranches, op 8 november voor de derde keer het Industrial Cyber Security evenement.

Header nieuwsartikel Cybersecurity evenement NHI

Het FHI is het uitvoerend bureau van 5 brancheorganisaties voor technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, gebouwautomatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

Al deze segmenten komen aan het woord op 8 november. Op het programma staan bijna 25 seminars, variërend van het belang van effectief en rigoureus testen van bestaande veiligheidsmaatregelen tot de invloed van de oorlog in Oekraïne op hoe cybersecurity in Nederland bedreven wordt. Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het Industrial Cyber Security event 2022 vindt plaats op dinsdag 8 november 2022 in Hart van Holland, in Nijkerk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de registratiepagina.