Symposium 'Opstap naar weerbaarheid' biedt handvatten voor herstel

De laatste jaren zijn er veel overheidscampagnes geweest om burgers en ondernemers bewust te maken van het belang van waakzaamheid en preventie bij het gebruik van digitale middelen. Echter, wat doe je als ondernemer als cybercriminelen toch toe weten te slaan? Op het symposium 'Opstap naar weerbaarheid' bieden experts van binnen en buiten het Agentschap Telecom nieuwe inzichten in het versterken van het herstelvermogen na een incident.

Symposium Opstap naar weerbaarheid

In vier gratis toegankelijke webinars delen deskundigen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun kennis over dit onderwerp. Agentschap Telecom werkt voor het symposium samen met het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en TNO. Net zoals de vorige twee edities is ook dit symposium online te volgen.

Het online symposium vindt plaats op 10 november. Het is gratis te volgen. geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de registratiepagina van het Agentschap Telecom. Ook zijn de webinars van eerdere edities terug te kijken.