RVO host gratis webinar over belang van intellectueel eigendom

Stel, u ontwikkelt een nieuw product. Een stuk software, een nieuw grafisch ontwerp, iets wat de markt nog nooit eerder heeft gezien. Wat is het belang van het vastleggen van uw intellectueel eigendom? En hoe draagt dit bij aan de waarde van uw onderneming? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert op donderdag 10 november een webinar voor al uw vragen.

Logo webinar intellectueel eigendom

Host Franske van Duuren gaat met octrooi-experts Brigitte Geurts van Algemeen Octrooi- en Merkenbureau (AOMB) en Karen Sam van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) met 2 ondernemers online in gesprek over de ins en outs van intellectueel eigendom. In een uur tijd nemen we je mee in de mogelijkheden, maar vooral ook de onmogelijkheden van IP. Waarom is het voor de ene ondernemer een succesverhaal en voor de andere ondernemer juist een kostenpost?

Deelname aan het Engelstalige webinar is gratis. U kunt zich aanmelden via de registratiepagina van Kiemt.