Ministers te gast op State of Dutch Tech

Op donderdag 16 februari wordt het evenement State of Dutch Tech 2023 gehouden. Dit evenement, georganiseerd door Techleap.nl, Het gaat om een eendaags hybride evenement. Hoewel de fysieke registraties inmiddels gesloten zijn, is online deelname nog wel mogelijk.

Logo conferentie State of Dutch Tech 2023

Centraal bij het evenement staat het samenbrengen van leiders in de Nederlandse tech industrie om de potentie van het unieke ecosysteem van deze tak van de Nederlandse economie te realiseren. Het evenement brengt meer dan 2000 stakeholders samen, zowel fysiek als digitaal. Op het evenement zijn onder andere minister-president Mark Rutte en minister Micky Adriaansens aanwezig. Daarnaast zullen verschillende namen uit de Nederlandse tech industrie spreken.

Techleap is onderdeel van de bredere doelstellng van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om het ecosysteem voor startup en scale-ups te versterken en de Nederlandse tech industrie een betere concurrentiepositie te bieden op internationale markten.

Registreren voor het digitale evenement kan hier. De opnames van het evenement zullen naderhand online beschikbaar gemaakt worden.