NL AI Congres 2023 in het teken van aanjagen naar implementatie

Op woensdag 12 april wordt in de jaarbeurs te Utrecht het Nederlandse AI Congres 2023 gehouden. Dit jaar is het thema van het congres "van aanjagen naar implementatie". Verschillende sprekers uit de wetenschap, politiek en zakenwereld praten bij en denken mee over de toekomst van Artificiële Intelligentie (AI).

Naast de sprekers zullen ook interactieve sessies gehouden worden over verschillende aspecten van AI. Het gaat onder andere om startups, het verantwoord delen van data, de laatste ontwikkelingen op het gebied van de neurowetenschap en de impact van deepfakes op onze samenleving.

Daarnaast biedt de dag uitvoerig gelegenheid om te netwerken en kennis op te doen van innovatieve start-up en scale-up projecten in de AI Community Zone. Ook is er een online community ingericht om zowel voor, tijdens als na het congres verder netwerken mogelijk te maken.

Het eendaags programma wordt afgesloten met het uitreiken van de Briljante Mislukkingen award en de AIZ-award, gevolgd door een netwerkborrel. Het Nederlandse AI Congres is een project van de Nederlandse AI Coalitie. Registreren is nog mogelijk via de registratiepagina.