KVK en DTC komen met cybersecurity cursus voor startende ondernemers

Er komt veel kijken bij het starten van een nieuwe onderneming. Papierwerk, inventaris, financiering, vergunningen, het moet allemaal in orde zijn. Om nieuwe ondernemers te helpen biedt de Kamer van Koophandel (KVK) de KVK Start Events, gratis online evenementen waarbij beginnende ondernemers op allerlei gebieden hulp krijgen. Op dinsdag 4 juli organiseert het KVK, in samenwerking met het Digital Trust Center (DTC), het KVK Start Event veilig online ondernemen.

Logo Kamer van Kooophandel

Jaarlijks wordt een op de vijf ondernemingen in Nederland slachtoffer van een cyberincident. Dit kan variëren van een poging tot phishing tot inbreken op bedrijfsnetwerken via onbeveiligde smart devices. Het KVK Start Event veilig ondernemen biedt startende ondernemers een avond vol praktische informatie, zowel voor preventie als voor herstel na een eventuele geslaagde aanval.

Deelname aan het evenement is gratis, en volledig online. Naast verschillende sprekers die praktische informatie over verschillende gebieden geven, zal er ook tijd zijn om vragen te stellen en andere startende ondernemers te ontmoeten. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via de registratiepagina van KVK Start Events.