CES Unveiled ook in 2023 in Amsterdam

De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas is al ruim vijftig jaar het grootste jaarlijkse evenement voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van consumentenelectronica. Onderdeel van de agenda zijn ook de CES Unveiled evenementen, die lokaal voorproefjes moeten bieden van wat er op komende edities van de moederbeurs in Las Vegas te zien zal zijn. CES Unveiled 2023 is nu aangekondigd als een eendaags evenement op donderdag 12 oktober.

Logo van CES Unveiled
Beeld: ©CES / CES

CES Unveiled brengt startups en bedrijven samen met media, investeerders, beleidsmakers en influencers. Het thema van CES Unveiled is dit jaar Tech for ONE world. Naast de laatste trends op het gebied van technologie, is ook duurzaamheid een belangrijk thema dit jaar.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden op de registratiepagina. CES Unveiled is toegankelijk voor zowel bestaande bedrijven als startende ondernemers. CES Unveiled wordt georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Handelsmissie

De Consumer Electronics Expo is een belangrijk evenement voor Nederlandse startups die ook in het buitenland willen groeien. Met meer dan honderdduizend bezoekers van het hoofdevenement in Las Vegas en vertegenwoordigers uit meer dan 150 landen biedt het evenement een unieke kans om nieuwe klanten en investeerders te vinden.

Daarom organiseert het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat jaarlijks een handelsmissie naar het CES. Dit kan veel deuren openen voor deelnemende bedrijven. Op het Nederlandse paviljoen in Eureka Park is plaats voor maximaal zeventig deelnemers. Registreren voor deelname is nog mogelijk. Hoofdthema van CES 2024 is generatieve AI.