PVO Oost-Nederland organiseert vierde editie cybersecurity evenement

Voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity organiseert Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO Oost-Nederland) op woensdag 4 oktober voor de vierde keer het congres Better Safe than Sorry. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland.

Logo congres Better Safe than Sorry

Het eendaags congres vindt plaats in het Gelredome stadion in Arnhem. Op het programma staan lezingen en demonstraties van de laatste vormen van cybercriminaliteit waar Nederlandse ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Zo wordt onder andere een demonstratie gegeven van het opstellen van een phishing mail, om te laten zien hoe deze e-mails werken. Ook spreekt een slachtoffer van cybercriminaliteit. Daarnaast biedt het evenement kansen om te netwerken, en een informatiemarkt.

Naast vertegenwoordigers van Politie Oost-Nederland zijn ook verschillende lokale overheden en experts op het gebied van cybersecurity aanwezig. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het congres via de registratiepagina.