5 november: Online symposium Opstap naar weerbaarheid

Voor het derde jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium Opstap naar weerbaarheid. Geheel online dit keer en in het teken van digitale kansen en risico’s voor het bedrijfsleven. Het symposium vindt plaats 5 november van 10.30-12.00 uur. Deelname is gratis en inschrijven kan via de website van Agentschap Telecom.

Opstap naar weerbaarheid

Digitale transitie: samenwerken in de keten

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ staat dit jaar geheel in het teken van digitale kansen en risico’s voor organisaties en bedrijven. We spitsen dat toe op de glastuinbouw met concrete voorbeelden uit de praktijk. De voorbeelden zijn ook toepasbaar op andere branches. 

Het belooft een veelzijdige ochtend te worden met sprekers die garant staan voor inspirerende verhalen vol nieuwe inzichten en praktische tips waarmee uw organisatie gelijk aan de slag kan.

Presentator Bas van Werven, bekend van BNR Nieuwsradio’s ‘Ochtendspits’, ontvangt André van der Linden van Royal FloraHolland, Erik Persoon van Forever Plants en Michiel Steltman van DINL en ECP. Het online symposium wordt ingeleid door Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Lees het hele nieuwsbericht op de website van Agentschap Telecom.