Start aanmelding Conferentie Nederland Digitaal 2020

De aanmelding van deelnemers voor de Conferentie Nederland Digitaal is gestart. De conferentie is van 16 tot en met 19 maart 2020 in het MartiniPlaza in Groningen.

Digitaal Talent Dag

Op 16 maart 2020 verenigen we iedereen die een visie heeft om digitaal talent in Nederland te ontwikkelen en te behouden. Dé dag voor alle professionals die bezig zijn met de vernieuwing van onderwijs: van leraren en onderwijsontwikkelaars tot schoolleiders en onderwijsbestuurders, van bedrijfsleven tot overheid.

Kom het netwerk versterken!

Van digitale vaardigheden in het dagelijks leven, tot soft skills voor de digitalisering van sectoren. Van digitalisering in het onderwijs zelf, tot de wisselwerking met het bedrijfsleven. Deze dag levert volop inspiratie voor de verdere ontwikkeling van het onderwijs. Ook door de samenwerking te versterken tussen bedrijfsleven en onderwijs in het stimuleren van digitaal talent. Kom het netwerk versterken!

De Digitaal Talent Dag biedt een zeer breed programma met:

  • veel uitnodigende sessies
  • interessante keynotes
  • een uitgebreide innovatiemarkt.

Het bedrijfsleven en de wetenschap nemen u mee in de mogelijkheden van morgen. Laat u inspireren door goede voorbeelden en ga in debat over het onderwijs van de toekomst.

De Digitaal Talent Dag is de eerste dag van de Conferentie Nederland Digitaal.

Nederland Digitaal Dag

Op de Nederland Digitaal Dag van donderdag 19 maart werken deelnemers in rondetafelgesprekken, workshops en presentaties samen aan de ambitie om Nederland tot de digitale top van de wereld te laten behoren. Nationale en internationale sprekers geven hun visie op wereldwijde, Europese en Nederlandse ontwikkelingen. Deelnemers uit het bedrijfsleven, wetenschap, maatschappelijke organisaties en overheid gaan gezamenlijk aan de slag met de uitvoering en doorontwikkeling van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie.

Houdt voor updates over het programma en de sprekers conferentiepagina in de gaten.

De Nederland Digitaal Dag is de vierde en daarmee laatste dag van de Conferentie Nederland Digitaal.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor de:

  • Digitaal Talent Dag op maandag 16 maart 2020
  • Nederland Digitaal Dag op donderdag 19 maart 2020

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van registratie of het bericht dat u op de wachtlijst bent geplaatst.

ICT.OPEN

Voor informatie en aanmelden voor de internationale wetenschapsconferentie ICT.OPEN op dinsdag 17 maart en woensdag 18 maart kunt u terecht op ictopen.nl.

Activiteiten in de regio

Onder de naam Noorden Digitaal zijn er gelijktijdig met de conferentie ook tal van gelieerde evenementen op het gebied van digitalisering georganiseerd in de regio.

Kijk voor meer informatie over deze gelieerde evenementen op de website noordendigitaal.nl.