Gelieerde evenementen

De Conferentie Nederland Digitaal brengt partijen bij elkaar en is een katalysator voor samenwerking. Hiermee dragen we bij aan de uitvoering en doorontwikkeling van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie. Die bijdrage beperkt zich niet tot de aanwezigheid van partijen op de conferentieweek zelf. Partijen hebben de mogelijkheid om eigen events, die bijdragen aan de digitaliseringsstrategie, zichtbaar te maken tijdens de conferentie. Hieronder vindt u een overzicht van deze events.

Innovation Roadshow

#CES2021 en Innovation Roadshow

Met een delegatie van meer dan 90 topondernemers neemt Nederland deel aan #CES2021 in Amerika, de meest invloedrijke techbeurs ter wereld.

In het virtuele Netherlands Pavilion Tech Solutions for Global Challenges presenteren deze ondernemers hun innovatieve oplossingen voor werelduitdagingen. Het platform CES2021 en het paviljoen zijn in de lucht van 11 januari tot en met 15 februari. 

Tijdens deze periode vindt ook de Netherlands Innovation Roadshow plaats. Deze roadshow is een virtuele tour langs 20 innovatiehubs over de hele wereld. Tijdens de roadshow kunnen de ondernemers nieuwe markten verkennen en hun netwerk vergroten. Die roadshow startte op 11 januari in Silicon Valley en voert langs internationale techhotspots zoals Tel Aviv, Londen, Parijs en Singapore, en eindigt op 10 februari in Berlijn.

Logo ECP Jaarfestival

ECP Jaarfestival

Ontmoeting (netwerken), kennis en inspiratie is altijd de insteek van het jaarlijkse congres van ECP in november. Daarnaast ook hét moment in het jaar om samen met deelnemers en partners te laten zien wat er in digitaliserend Nederland gebeurt, met ECP als verbinder. ​Krijg een indruk van dit Jaarfestival via ecp.verslagvandedag.nl.

Logo iBestuurcongres

iBestuur Congres

De digitale transformatie van samenleving en overheid is in een adembenemende stroomversnelling geraakt. We hebben een time warp gemaakt van jaren vooruit. Voor de overheid geldt: besturen is nu meer dan ooit í-besturen. Tijdens het iBestuur Congres is die digitale stroomversnelling onderzocht. Wat willen we behouden; wat laten we weer los en wat zijn de randvoorwaarden?

Zie ook: ibestuurcongres.nl/ibestuurcongres/ibestuur-congres-2020-brug-naar-conferentie-nederland-digitaal-2021.

Logo ICT.Open

ICT.OPEN

De 9e editie van ICT.OPEN vindt online plaats op woensdag 10 en donderdag 11 februari 2021.

Om fundamenteel ICT-onderzoek en nieuwe en innovatieve toepassingen van ICT-onderzoek bij elkaar te brengen, organiseren de Nederlandse Onderzoeksraad (NWO) en het ICT Onderzoeksplatform voor Nederland (IPN) de 9e editie van ICT.OPEN. Op 10 en 11 februari komen meer dan 500 wetenschappers uit alle ICT-onderzoeksdisciplines en uit de ICT-industrie samen om van elkaar te leren, ideeën uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden: www.ictopen.nl.

Logo Noorden Digitaal

Noorden Digitaal

Noord-Nederland is een innovatieve regio op het gebied van digitalisering. Wij willen iedereen hier graag bij betrekken, omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een goede voorbereiding op de digitale toekomst!

Digitalisering is een ontwikkeling die iedereen zowel privé als in het werk raakt, en waaraan ook iedereen kan bijdragen. Alle sectoren hebben ermee te maken: het onderwijs, de gezondheidszorg, de industrie, de dienstensector, de landbouw, de handel en de overheid.

In Noord-Nederland zetten we digitalisering in om nieuwe oplossingen te vinden voor onze gemeenschappelijke uitdagingen. Dat doen we samen: burgers, onderwijs, ondernemers, overheid en onderzoekers.

Zie: noordendigitaal.nl.

Logo One Conference

One Conference

De One Conference is dé internationale cybersecurity conferentie georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het National Cyber Security Centrum en de gemeente Den Haag. Tijdens de conferentie delen spraakmakende sprekers van over de hele wereld hun kennis en inzichten over de laatste ontwikkelingen op cyberveiligheidsgebied. Daarnaast biedt de conferentie voldoende mogelijkheid om ideeën uit te wisselen en het internationale netwerk te vergroten. Dit jaar vindt de conferentie 28 en 29 september plaats. Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.one-conference.nl