Breng nu uw stem uit op de Noorden Digitaal Talent Award

Zes aanstormende digitale talenten zijn genomineerd voor de Noorden Digitaal Talent Award. Stemmen voor de publieksprijs kan van maandag 1 februari tot en met zondag 7 februari via de website van Noorden Digitaal.

Deelnemers Noorden Digitaal Talent Award

Noorden Digitaal biedt met de Talent Award studenten en leerlingen uit Groningen, Friesland en Drenthe een podium om hun digitale ontdekkingen en oplossingen breed onder de aandacht te brengen. De award bestaat uit een prijs van een vakjury en een publieksprijs voor het project met de meeste stemmen.

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat maakt op woensdag 10 februari om 15.55 uur via een livestream de winnaars bekend tijdens de landelijke Conferentie Nederland Digitaal.

Digitaal bijwonen prijsuitreiking

De uitzending kunt u bijwonen als deelnemer aan de Conferentie Nederland Digitaal. De conferentie is van maandag 8 februari tot en met woensdag 10 februari. Deelname is gratis. Zie voor meer informatie en aanmelden de programmapagina over de conferentie.