iBestuur Congres 2021 over digitale transformatie

Op woensdag 15 september 2021 wordt weer het jaarlijkse iBestuur Congres gehouden. Het iBestuur Congres is het congres waar antwoorden worden gegeven op vragen als: Wat doet er toe? Wat speelt er? En natuurlijk, hoe kan ik dit implementeren in mijn organisatie? Het belangrijkste thema deze dag is de digitale transformatie en de relatie tussen de overheid en samenleving (en de rol van digitalisering hierin).

iBestuur Congres

Het iBestuur Congres 2021 wordt opnieuw een online congres met volop mogelijkheden tot interactie en online ontmoeting. Het iBestuur Congres is echter ook dé gelegenheid waar bestuurders – publiek en privaat – elkaar ontmoeten en het gesprek aan gaan. Op locatie vindt een speciaal, corona-proof programma plaats voor 150 bestuurders (of meer: corona volente!) uit overheid, wetenschap en IT-bedrijfsleven, waarbij debat en ontmoeting centraal staan en dat deels ook online te volgen is.

Wat, waar, wanneer

  • iBestuur Congres 2021 – online en op locatie!
  • Woensdag 15 september, 11.00 uur – 17.30 uur
  • Vanuit de Fokker Terminal, Den Haag
  • Meer dan 50 break-out sessies en plenair programma

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het iBestuur Congres 2021 op de congreswebsite.