Meld u nu aan voor de handelsmissie CES 2022 in Las Vegas

Bent u een start-up of een scale-up in 'responsible tech', met name ook in 'emerging en enabling technologieën'? Neem dan van 5 tot en met 8 januari 2022 deel aan de fysieke editie van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada. Nederland neemt deze keer deel met liefst 2 paviljoenen voor start-ups en scale-ups. Zij kunnen zich tot 1 september 2021 aanmelden.

2022 CES Lightyear

Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Elk jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar. CES is dé plek om contact te leggen en zaken te doen met investeerders, corporates en tech influentials. Meer dan 6.000 aanwezige journalisten en bloggers bieden de deelnemers unieke kansen om internationale publiciteit voor hun innovaties te genereren.

Nederlandse paviljoenen: Tech Square en Next Level Innovations

Nederland neemt in 2022 deel aan CES met maar liefst 2 paviljoenen. Dit zijn het 'Netherlands Tech Square' voor start-ups en het 'Netherlands Next level Innovations Pavilion' voor scale-ups. In totaal kunnen ongeveer 70 start-ups en scale-ups deelnemen.

Deze internationale handelsmissie is een mooi platform om uw product internationaal te lanceren, te schalen en te valideren bij een wereldwijd publiek. Zo krijgen deelnemers maximale publiciteit en media-aandacht voor Nederlandse innovatieve oplossingen. Op speciaal verzoek van CES-alumni komt er dit jaar ook een scale-up paviljoen.

In 2020 behaalde Nederland een historisch succes tijdens de CES. De Friese startup Hydraloop werd uitgeroepen tot ‘Best of the Best’, de beste exposant van alle 4.000 aanwezige bedrijven. Het was voor het eerst dat een Nederlandse startup deze prijs in de wacht heeft gesleept.

Meer informatie

Lees meer informatie op de website van het RVO.