E-zine met terugblik Conferentie Nederland Digitaal 2021: Samen verantwoord digitaliseren

Het nieuwste e-zine Nederland Digitaal van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is uit. Dit keer een terugblik op de Conferentie Nederland Digitaal van afgelopen februari met als thema: Samen verantwoord digitaliseren.

Alert zijn op digitale veiligheid en nepnieuws

Hoe leer je om alert te zijn op digitale veiligheid en nepnieuws? Wat zijn de digitale trends en ontwikkelingen voor de toekomst? Hoe denkt directeur-generaal Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Marieke van Wallenburg, over de digitale transformatie van Nederland? En welke samenwerkingen daarvoor nodig zijn? Waarom vindt docent en directeur internationaal beleid van het Cyber Policy Center van de Stanford universiteit, Marietje Schaake, transparantie van algoritmes zo belangrijk? Dit en meer leest u allemaal in het online magazine.

Wij hopen dat u het met plezier leest.

Wrap-up-video Conferentie Nederland Digitaal 2021

Aftermovie Conferentie Nederland Digitaal 2021